OM OSS

Om Hauer & Kjeve AS

Hauer & Kjeve ble startet opp i 2011 av Karl Fredrik Kjeve og Morten Hauer. De tok over utstyr og område for produksjon av skjøtefrie takrenner. Dette var i starten det største satsningsområdet i bedriften.

Karl Fredrik og Morten hadde tidligere jobbet som montører for firmaet som hadde utstyret før. Produksjonen av Kaizer skjøtefrie takrenner tar seg stadig opp år for år, og vi får stadig større og viktigere kunder på dette området.

Med lang erfaring innenfor bygg og montasje, tar vi på oss det meste av byggeprosjekter.  Limtre- og elementmontasje, blikk-  og snekkerarbeider.

Selv om bedriften driver med alt fra gulvstøp til ferdig bygg, er det etter hvert større og mindre takentrepriser som er blitt hovedvekten av jobbene våre. Vi har gode rutiner på riving, oppbygging og HMS- Noe som gjør oss til et effektivt og trygt valg ved takskifte. Vi bruker kun materialer og utstyr av god kvalitet.

Hauer & Kjeve AS er sertifisert montør av drivhus for Willab Garden.

Bedriften har mye utstyr, og har blant annet Jamax fasadestillas, rullestillaser og beltegående lift for utleie.

Se vårt referansegalleri

Dersom du ønsker å se bilder av noen av de prosjektene vi har gjennomført, se vårt galleri. Disse bildene viser hva vi er gode for, og kanskje de kan være til inspirasjon, eller til og med til motivasjon til å sette i gang et eget prosjekt.

Prosjekter

Kompetanse